Februari 2020 – Nicci French

In de hele maand Februari heb ik een zware griep gehad. Ik ben drie keer naar mijn huisarts moeten gaan, en drie keer naar masseuse omdat ik ook last had van mijn rug. Ik had ook moeite met adem halen en ik voelde alsof iets tegen mijn borstkas drukte. Plat in mijn bed liggen en ik wist niet wat ik moest doen.

Een boek werd dan mijn enige vriend. Ik activeerde weer mijn Kobo Plus abonnement en begon mijn tijd te gebruiken om de boeken van Nicci French te lezen. En omdat ik een opgeslagen ruimte wilde om een soort record te hebben van wat ik gelezen heb en wat het boek over gaat, heb ik besloten het op mijn site te doen. Mijn andere site die Doodle Fondue heet. Maar Doodle Fondue is mijn online portfolio voor illustratiewerken. Van middag heb ik mijn boek recensies opgeslagen op mijn Hebban, maar ik vind toch leuk om wat uitgebreid te zijn op mijn eigen site. Deze site wordt het, dus.

In Februari heb ik in totaal 10 boeken gelezen; 7 Nicci French, 1 Camilla Läckberg, 1 B. A. Paris, 1 Margaret Atwood. Nu ben ik Hannelore aan het lezen.