Tot Het Voorbij is

Het eerste boek van de schrijversduo dat ik gelezen heb een tijdje terug. Door dit boek begon ik hun boeken te verzamelen. Ik heb een reeks vol en ik heb ze gekocht bij een kringloopwinkel bij me in de buurt, en een paar daarvan heb ik gratis meegenomen van de boekenkast die bij me op de begane grond staat. Ik woon op een flat en daar leggen de bewoners er boeken op die zij niet meer nodig hebben en iedereen mag pakken.

Het boek is meeslepend vanaf het begin van hoofdstuk 1. Als fietskoerier fietst Astrid door de straat heen en weer, heuvel op en af om pakketjes te bezorgen, of een paraplu van de ene plaats naar de andere, door wind en regen.

Astrid fietste tegen een portier aan die door een vrouwelijke bestuurder werd geopend. De vrouw werd een paar uur later dood aangetroffen dichtbij haar huis en de politie nam Astrid mee naar het bureau. Astrid woonde samen met een paar vrienden in een huisje en ik kan me voorstellen hoe chaotisch dat kan zijn. Als een fietskoerier was Astrid een getuige van nog twee andere moorden. De dader is gepakt, maar is hij echt de dader? Het is een spannend boek

Tot Het Voorbij Is
Category:
Author:
Publisher:
Page Count: 366
Astrid Bell is een jonge, sterke Londense fietskoerier die niet goed weet wat ze met haar leven wil. Ze woont samen met zes vrienden, maar langzamerhand valt de groep uiteen. Dan worden er twee vrouwen vermoord, en de enige overeenkomst tussen de twee is de aanwezigheid van Astrid. Als de situatie grimmiger wordt moet zij zich afvragen: is het mijn schuld? Ben ik zelf in gevaar? Is een van mijn vrienden de moordenaar?