Vrouwen Zonder Genade – Camilla Läckberg

Kort maar krachtig! Ingrid Steen, Victoria Brunberg, en Birgitta Nilsson wilden maar één ding: hun mannen vermoorden.

De ergste van de drie is Victoria Brunberg,

de Russische vrouw die beschouwd is als een sekspop.

Lars, ik weet niet meer of hij de vriend van Malte (Victoria’s man) was of broer, heeft een Thaise vrouw die Mi heette. Mi giechelde om hun stomme grappen die vrouwen beledigden. Mi leek altijd zo vrolijk. Zij was geen slimme vrouw, of zij was een eenvoudige vrouw die zowieso dankbaar was dat zij naar Zweden kon immigreren en accepteerde hoe haar man zich gedroeg.

Van al die drie vrouwen vond ik de dood van Tommy Steen onnodig. Ja, hij leek me hypocriet omdat hij die twee medewerkers niet kon ontslaan omdat hij aangenomen werd door een van die twee. Maar zijn handen waren thuis. Hij heeft zijn vrouw Ingrid niet niet mishandeld. Hij is vreemdgegaan, dat wel.

Het boek leest lekker vlot. Binnen een paar uurtjes afgelezen.

no title has been provided for this book
Category:
Genre:
Page Count: 160
Ingrid heeft haar veelbelovende carrière als journalist opgegeven toen haar man hoofdredacteur werd bij een grote krant. Nu heeft ze ontdekt dat hij vreemdgaat. Birgitta, een basisschoollerares, slaat doktersafspraken over omdat haar man haar mishandelt. De Russische Victoria ontmoette haar Zweedse man online en emigreerde, maar hij is niet zo zorgzaam als hij leek. Ingrid, Birgitta en Victoria zijn totaal verschillend, maar hebben één ding gemeen: ze zitten vast in een desastreus huwelijk. Online spreken…