Achter Gesloten Deuren – B. A. Paris

Stel je je voor; Je hebt een man ontmoet. Je bent smoorverliefd op hem dat je zijn huwelijksaanvraag accepteert na zes maanden relatie. Hij is perfect! Hij is een heer, doet de portier voor je open als je van de auto eruit wilt stappen, hij is zeer beleefd en charmant, iedereen mag hem! Als huwelijkscadeau schenkt hij je een mooi huis dat je wilt, en hij accepteert ook je zusje dat down syndrome heeft.

Schijn bedriegt!

Direct nadat je getrouwd bent met hem, op huwelijksnacht ontdek je zijn echte eigenschappen en wij hij werkelijk is. Hij is niet meer de gentleman die je kent, hij is 90 graden veranderd naar een monster en je beseft je pas dat hij een psychopaat is die lelijke kindertijd heeft gehad. Hij was geslagen door zijn vader en zijn bloedeigen moeder heeft hem niet eens geholpen. En sindsdien werd hij blij als zijn vader haar sloeg en op een dagje toen zijn moeder kon ontsnappen sloeg hij haar dood, maar tegen de politie zei hij dat zijn vader het gedaan heeft. Natuurlijk geloofde de politie hem omdat hij toen nog 11 jaar oud was.

Vanaf dag één na de huwelijk word je gecontroleerd door je eigen man. Hij bepaalt alles wat jij doet, draagt en wanneer je eet. Kortom: je zit gevangen door je eigen man. Jij kunt niet eens tegen je vrienden zeggen dat jij in gevaar bent. En je komt ook erachter dat je niet zijn doel bent. Zijn doel is je zusje omdat zij mentaal niet stabiel is. Je man houdt van de geur van angst. Hoe banger je wordt, hoe blijer hij wordt.

Dit boek heb ik binnen een paar uurtjes gelezen. Een aanrader voor elke ongehuwde vrouw om op te passen. Liefde is blind, zeggen ze. Vooral als je smoorverliefd bent zit jij ook niet op te letten waarom alles zo perfect lijkt.

Achter Gesloten Deuren
Category:
Author:
Genre:
Publisher:
Page Count: 360
Iedereen kent wel een echtpaar als Jack en Grace: hij is knap en rijk, zij is charmant en elegant. Mensen om jaloers op te zijn, als je ze niet aardig zou vinden. Je zou Grace beter willen leren kennen. Maar dat is moeilijk, want Grace en Jack zijn altijd samen. Sommigen zouden dit ware liefde noemen. Anderen zouden zich misschien afvragen waarom Grace nooit de telefoon opneemt. En waarom ze nooit op visite komt, ook…