Huis Vol Leugen – Nicci French

Neve, die een tekst heeft gekregen om naar Saul Stevenson’s flat te gaan ging direct daar heen in de ochtend. Toen zij arriveerde, lag Saul al dood op de grond. Er lag ook een hammer niet ver van zijn lichaam. Zij, die de vorige avond nog met hem een avondeten heeft gegeten, zag dat hij de borden, glazen en bestekjes nog niet opgeruimd heeft. Dus, om niet verdacht te worden, en zodat haar man niet erachter zou komen (want Saul is niet alleen haar baas, maar ook haar minnaar), ging zij de hele flat grondig schoon maken.

Maar op de volgende dag besefte ze zich dat zij een ding is vergeten: ze heeft haar armbandje in de flat achtergelaten. Ze ging terug naar de flat, maar

haar armbandje was weg, en de moordwapen was ook weg. Iemand heeft ze meegenomen. Maar wie?

Neve is goed bevriend met een paar mensen die ook op haar werk zaten: Renata, Tamsin, en Gary. Ze zijn allang bevriend sinds ze allemaal nog studeerden.

Neve is iedereen’s beste vriendin. Zij verwelkomde graag iedereen thuis. Wie dan ook. En iedereen om zich heen vertelt haar hun geheimen.

1. Renata heeft haar opgebiecht dat zij een affaire heeft gehad met Saul, maar het is afgelopen. Was zij boos en jaloers en daarom heeft ze Saul vermoord?
2. Heeft Katie, de trouwe ‘waakhond’ van Saul ook een affaire gehad?
3. Gary zat in de schulden omdat hij had verwacht dat hij meer geld zou krijgen toen het bedrijf overgenomen werd, was boos op Saul. Heeft hij hem vermoord?
3. De moordwapen en haar armband zijn gevonden in de kamer van Mabel, haar dochter. Heeft zij hem vermoord?
4. Of wist Fletcher, haar man, van haar affaire, en daarom heeft hij hem vermoord?
5. Of is het zijn vrouw Bernice Stevenson die Neve probeerde in te luizen?

Wie de echte dader is, is helemaal onverwacht. Een spannend verhaal!

no title has been provided for this book
Category:
Author:
Genre:
Publisher:
Page Count: 400
De vijfenveertigjarige Neve leidt een ogenschijnlijk gelukkig leven, met haar echtgenoot en drie kinderen. Schijn bedriegt, want ze heeft een affaire met een getrouwde man. Ze spreken regelmatig af in zijn pied-à-terre in Londen. Op een dag krijgt Neve een berichtje dat ze naar het appartement moet komen en ze treft daar haar minnaar dood aan; zijn schedel is ingeslagen. In paniek begaat ze een grote fout: ze maakt de plaats delict schoon, zodat het…